Υποψήφιοι Δ.Σ.

Λίστα υποψηφίων Δ.Σ.

ΕΥΗ ΑΡΩΝΗ

Η Εύη Αρώνη, είναι επαγγελματίας στον κλάδο του εμπορίου και μητέρα τριών παιδιών. Η Εύη κατοικεί στον Δήμο Διονύσου ενώ από το 2000 διατηρεί κατάστημα στον Άγιο Στέφανο, την περιοχή όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία 20 χρόνια. Όπως αναφέρει η ίδια, συμμετέχει στον συνδυασμό μας με την προοπτική να συμβάλλει στην επίλυση των καθημερινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και επαγγελματίες του Δήμου μας, ενισχύοντας τις προσπάθειές μας να ασκήσουμε μια πολιτική με αξίες, προς όφελος κάθε συμπολίτη μας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΠΠΑΣ

Ο Χρήστος Πέππας, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στη Σταμάτα.

Είναι παντρεμένος με την Τζούντι Χομπέστη και είναι πατέρας 3 παιδιών.Του Θοδωρή, του Νικόλα και μας Φαίης.

Εργάζεται στην βουλή των Ελλήνων ως Διοικητικός Υπάλληλος ενώ συμμετείχε μέχρι πρότινος στην πολιτική σχεδίαση εκτάκτου ανάγκης (ΠΣΕΑ) ως υπαρχηγός ΔΑΙ.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Α.Ο. Σταμάτας και βοήθησε επί αρκετά χρόνια το σύλλογο σε ό,τι του ζητήθηκε.

Από το 2019 συμμετείχε ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στα κοινά μας περιοχής και υπήρξε μέλος σε διάφορες Δημοτικές Επιτροπές.

Από το 2019 έως το 2022 διετέλεσε Εντεταλμένος Σύμβουλος μας τομείς μας Πολιτικής Προστασίας και μας καθημερινότητας, ενώ σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νεολαίας και Επιχειρηματικότητας.

Για τον Χρήστο όλα στον Τόπο αυτό κινούνται γύρω από το Δημότη.Γι’αυτό άλλωστε έχει εργαστεί με επιτυχία για τη βελτίωση μας καθημερινότητας των πολιτών.

Σήμερα, για να συνεχίσει ακόμη πιο δυνατά την προσπάθειά του, αποφάσισε να συστρατευθεί με το Γιάννη Καλαφατέλη και την Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο» προσδοκώντας σε μία ακόμη καλύτερη θητεία μας όφελος των συμπολιτών μας.

ΧΡΥΣΑΝΘΗ-ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΑΝΘΗ) ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

Η Χρυσάνθη-Μαρία (Μαριάνθη) Μανωλίδου, γεννήθηκε το 1993 στο Μαρούσι, μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άνοιξης. Στη συνέχεια σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας) και μετά από την αποφοίτησή μας ολοκλήρωσε με επιτυχία μας μεταπτυχιακές μας σπουδές στον τομέα μας Γλωσσολογίας.

Είναι έγγαμη με το Γεωπόνο Φραγκίσκο Ίσσαρη και είναι μητέρα μας μωρού 9 μηνών, του Αναστάση.

Σήμερα εργάζεται ως Καθηγήτρια σε Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο στην Κηφισιά ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο μας εστίασης, μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό μας, διατηρώντας οικογενειακή επιχείρηση Catering στον Άγιο Στέφανο.

Μας αναφέρει η ίδια: «Αποδέχθηκα με χαρά την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, προκειμένου να δραστηριοποιηθώ ενεργά μας επικείμενες Δημοτικές Εκλογές. Πιστεύω στην ανιδιοτελή προσφορά, καθώς μέσα από αυτήν μπορούμε να καλύψουμε μας αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν στην καθημερινότητα.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στα παιδιά, για τα οποία πάντα η αγάπη μου μας αυτά αποτελούσε την κινητήρια δύναμή μου, με φέρνει στη «Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο». Ένα πολύ σημαντικό κίνητρο μας για μένα είναι η παρουσία του Γιάννη Καλαφατέλη, μας ανθρώπου ικανού, ακέραιου και ευρηματικού, ο οποίος αγαπά και φροντίζει τον τόπο μας και τον οποίο έχω την τιμή να γνωρίζω για πάνω από μια δεκαετία».

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) ΓΚΟΥΣΗΣ

Ο Αναστάσιος (Τάσος) Γκούσης, γεννήθηκε στη Δάφνη Αττικής το 1979 και σε ηλικία τριών ετών μετακόμισε στον Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας όπου έζησε για 20 έτη. Τελείωσε το μουσικό γυμνάσιο και λύκειο Κέρκυρας παίζοντας 3 μουσικά όργανα, (τρομπόνι, μαντολίνο, πιάνο).

Στην ηλικία των 19 ετών ξεκίνησε στίβο στον ΕΡΜΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Ο Τάσος ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας στίβου για 10 χρόνια συμμετέχοντας σε 2 Ολυμπιακούς αγώνες (Σίδνεϊ 2000, Αθήνα 2004) σε 3 παγκόσμια πρωταθλήματα Σεβίλλη 1999, Παρίσι 2003 και Οσάκα 2007) και 2 πανευρωπαϊκά (Μόναχο 2002 και Γκέτεμποργκ 2006).

Είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής και αθλητισμού με μεταπτυχιακό στην ιατρική σχολή και μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.

Είναι έγγαμος πατέρας δυο παιδιών κάτοικος Κρυονερίου και εργάζεται στην περιφέρεια Αττικής στην διεύθυνση αθλητισμού και πολιτισμού ενώ είναι πρόεδρος της ειδικής επιτροπής ελέγχου Γυμναστηρίων και αθλητικών σχολών Ανατολικής Αττικής.

Όπως λέει, «Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης γιατί όταν δεσμεύομαι έχω μάθει να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου υλοποιώντας τους στόχους που θέτω. Μαζί θα θέσουμε ακόμα περισσότερους»

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αναστασία Στασινοπούλου, κάτοικος Αγίου Στεφάνου, είναι έγγαμη με τον Βασίλη Γκοτζαμάνη και μητέρα δύο παιδιών.

Ως διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, διατηρεί τεχνικό γραφείο στον Άγιο Στέφανο ενώ για 9 χρόνια εργάστηκε εθελοντικά σε πλήθος αρχαιολογικών ανασκαφών.

Παράλληλα, η Αναστασία διαγράφει μια σημαντική κοινωνική δραστηριότητα, ως μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Διονύσου της Νέας Δημοκρατίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ». Έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος (2014-2019), Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας – Άθλησης -Πολιτισμού (2014-2015) και Αντιδήμαρχος (2017-2018) στον Δήμο Διονύσου.

Σήμερα, είναι υποψήφια με στόχο, όπως αναφέρει, «να υλοποιήσουμε μαζί τα σοβαρά έργα αναβάθμισης του Δήμου μας και να βελτιστοποιήσουμε την καθημερινότητά μας».

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΒΙΑΖΗΣ

Ο Δαμιανός Βιάζης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Άγιο Στέφανο. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ενώ εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Η συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές προκύπτει, όπως αναφέρει, από την πίστη του ότι ο τόπος που μεγάλωσε ο ίδιος και μεγαλώνει σήμερα τα παιδιά του, αξίζει να συνεχίσει μπροστά.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ

Ο Κυριάκος Κοντάκης είναι κάτοικος Αγίου Στεφάνου, έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή μας με μεγάλη επιτυχία από το 1995, ενώ ασχολείται με τα κοινά της πόλης μας αλλά και της περιφέρειας, τα τελευταία 15 χρόνια.

Έχοντας διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Διονύσου, ο Κυριάκος, γνωρίζει καλά τόσο τα προβλήματα όσο και τις δυνατότητες του όπου μας. Με την εμπειρία που διαθέτει και την διάθεσή του για προσφορά, η απόφασή του να ενώσουμε ξανά δυνάμεις, συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθειά μας να δώσουμε αξία στην πόλη μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΝΗΣ

Ο Σπύρος Αρνής, η οικογένεια του οποίου διατηρούσε επί σειρά ετών το φροντιστήριο ΔΟΜΗ στον Άγιο Στέφανο, είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού. Αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και εργάζεται στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού του τραπεζικού κλάδου.

Το 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος ενώ από τον Μάιο του 2021 μέχρι τον Οκτώβριο του 2022 υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας. Σήμερα είναι μέλος του Τομέα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Γραμματέας της Τ.Ο. Διονύσου.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, η ενασχόλησή του με τα κοινά «είχε και έχει ως μοναδικό σκοπό την προσφορά στον τόπο, με έμφαση στη νέα γενιά, με ειλικρίνεια, σεβασμό και λίγα λόγια».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΙΚΟΣ

Ο Δημήτρης Ράικος, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960 και κατοικεί στο Κρυονέρι από το 1995. Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ενώ έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος μεγάλης τεχνικής εταιρείας. Τα τελευταία 9 χρόνια έχει δημιουργήσει την δική του εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και της τηλεφωνίας.

Ενεργό στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης τα τελευταία 16 χρόνια, έχει υπηρετήσει το Κρυονέρι, αρχικά ως κοινοτικός σύμβουλος και στη συνέχεια ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Κοινοτικό Συμβούλιο. Στον Δήμο Διονύσου διετέλεσε αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και σήμερα έχει την ευθύνη της Αντιδημαρχίας των διοικητικών υπηρεσιών και της ανάπτυξης ανθρωπίνων πόρων.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΙΟΥΛΙΑ-ΣΙΣΚΟΥ

Η Γεωργία Λιούλια-Σίσκου, είναι έγγαμη με τον Πέτρο Λιούλια και μητέρα τριών παιδιών. Σπούδασε στο Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ενώ στο παρελθόν υπήρξε ανώτερο στέλεχος του τραπεζικού τομέα.

Η Γεωργία, πέραν της επαγγελματικής και επιστημονικής διαδρομής της, έχει αναπτύξει πλούσια κοινωνική και πολιτική δράση. Ως ενεργός πολίτης συμμετέχει σε προγράμματα εθελοντικής αιμοδοσίας ενώ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα ζητήματα που αφορούν στην κοινωνική πολιτική. Στις εθνικές εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου 2023, ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Όπως λέει η ίδια, συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου φιλοδοξώντας να συμβάλλει στη διαμόρφωση πολιτικών με κοινωνικό πρόσημο προς όφελος κάθε πολίτη του Δήμου Διονύσου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΕΤΗΣ

Γεννημένος το 1948 στην Ικαρία, ο Αντώνης Κανέτης κατοικεί από το 1993 στον Άγιο Στέφανο. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως λογιστής και στον Δήμο Αθηναίων ως διοικητικός υπάλληλος και προϊστάμενος διαφόρων υπηρεσιών.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ικαρίας και όπως αναφέρει συμμετέχει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με γνώμονα την εμπειρία και την πρόθεσή του να συμβάλει στην αναβάθμιση του Δήμου και την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του.

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΙΒΡΗΣ

Ο Θεοφάνης Σιβρής, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και είναι έγγαμος με μια κόρη 14 ετών.

Ο Θεοφάνης, σπούδασε στο Τμήμα Ευρωπαϊκού Πολιτισμού του ΕΑΠ,είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων από το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές) και το ΕΚΠΑ (Φιλοσοφία) και συνεχίζει τις σπουδές του ως υποψήφιος διδάκτορας του τομέα Βιοηθικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.Έχει εργαστεί σε μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες ενώ τα τελευταία 15 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στον όμιλο ΟΤΕ.

Όπως λέει, συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για να συμβάλλει με την επιστημονική του κατάρτιση στην διακυβέρνηση του Δήμου και την ανάπτυξη συγκεκριμένων πολιτικών που απαντούν στις ανάγκες της πόλης και των δημοτών.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αθανάσιος Αντωνόπουλος, Ορθοπεδικός Χειρούργος-Τραυματολόγος, Διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής Therapis General Hospital.

Ο Θανάσης γεννήθηκε στις 24/07/1952 στην Κυπαρισσία και το 1977 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ. Μετεκπαιδεύτηκε στο Barnes Hospital of Washington University St Louis των Ηνωμένων Πολιτειών και υπηρέτησε το ΕΣΥ ως ιατρός του Νοσοκομείου ΚΑΤ από το 1980 μέχρι το τέλος του 2022.

Είναι Συγγραφέας επιστημονικών εργασιών ενώ έχει αναπτύξει πλούσια πολιτική δραστηριότητα. Υπήρξε μέλος της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη και έχει τιμηθεί για την αντιδικτατορική του δράση με το Μετάλλιο Τιμής.

Ως μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1987 μέχρι σήμερα, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στη Μεσσηνία.

Όπως τονίζει ο ίδιος, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Ευθύνης με την φιλοδοξία να υπηρετήσει τα κοινά προς όφελος των δημοτών και της πόλης μας.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ) ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ευαγγελία (Λία) Κυρατζοπούλου, σπούδασε δημοσιογραφία και εργάζεται ως office manager του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας. Παράλληλα, αναπτύσσει αξιοσημείωτη κοινωνική δράση ως γραμματέας του Φιλανθρωπικού-Πολιτιστικού Συλλόγου «Αμαρυλλίδες», μέλος στην ανθρωπιστική οργάνωση “Lions” και Τομεάρχης κοινωνικής ευθύνης και εθελοντισμού της ΔΗΜ.Τ.Ο. Διονύσου.

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης ζητώ τη στήριξή σας για να συμβάλω με τις δικές μου δυνάμεις σε μία συλλογική προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΚΟΝΗ

H Καλλιόπη (Πόπη) Κονή, γεννήθηκε το 1965, είναι έγγαμη, μητέρα δύο παιδιών και έχει δύο εγγόνια.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως product manager εταιρείας οικιακών συσκευών ενώ από το 2017 είναι Αντιπρόεδρος του πολιτιστικού και χορευτικού συλλόγου παραδοσιακών χορών «ο Μόλυβος».

Εάν κάτι χαρακτηρίζει την Καλλιόπη, είναι η αγάπη της για τον αθλητισμό καθώς έχει λάβει μέρος σε οκτώ (!!) Μαραθώνιους Δρόμους, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό ενώ υπήρξε αθλήτρια cross fit.

Για 20 χρόνια ορειβατούσε στα βουνά της Ευρώπης, της Ελλάδας και του Νεπάλ φτάνοντας σε κορφές έως 6.950 μ.!

Συμμετέχει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές γιατί πιστεύει στη δύναμη των ανθρώπων να ξεπερνούν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν και όπως δηλώνει « κάθε λιθαράκι που βάζουμε, είναι κέρδος για τον τόπο μας»

ΝΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ

Νένα Φουντουκίδου, κάτοικος Αγίου Στεφάνου και Γενική Ιατρός Παθολόγος (Γενική Οικογενειακή Ιατρός) με αξιοσημείωτη εθελοντική δράση για την στήριξη των υπηρεσιών υγείας της πόλης μας.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής στο Νοσοκομείο Ν.Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο-Πατησίων».

Έχοντας θητεύσει στα Κέντρα Υγείας Σχηματαρίου και Καπανδριτίου, σήμερα υπηρετεί ως Επιμελήτρια Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Αγίου Στεφάνου.

Με αίσθημα ευθύνης για το λειτούργημα που επιτελεί, η Νένα προσφέρει εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια τις πολύτιμες υπηρεσίες της στο Παθολογικό Ιατρείο και το Ιατρείο Τραύματος του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας, έχοντας να επιδείξει ένα πολυσχιδές έργο.

Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά ενώ κατέχει πτυχίο Διοίκησης και Οικονομίας στην κατεύθυνση του Marketing.

Για τη Νένα, η συμμετοχή στα κοινά είναι μια καθημερινή πρόκληση προσφοράς και αλληλεγγύης.

Όπως τονίζει η ίδια:

«Η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί για μένα ένα ακόμη πεδίο εθελοντικής προσφοράς προς τους συμπολίτες και συνανθρώπους μου αλλά και στον τόπο που ζω και κατοικώ. Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στηρίζω ενεργά τη “Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο” και το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη, προκειμένου να αναβαθμίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και δύναμη τις κοινωνικές και ιατρικές υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου, προς όφελος όλων των συνδημοτών μας».

ΜΑΡΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ

Ο Μάρκος Συρίγος, γεννήθηκε στις 28/2/1995 στο Χολαργό Αττικής ενώ μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο.

Τελείωσε το Λύκειο Αγίου Στεφάνου και στη συνέχεια σπούδασε στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ), από την οποία και αποφοίτησε με επιτυχία.

Είναι πτυχιούχος της Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας και υπήρξε εθελοντής σε κλιμάκιο Πυρασφάλειας του Δήμου μας.

Είναι πατέρας ενός αγοριού, του Νίκου Συρίγου.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον Αθλητισμό, καθώς είχε αγωνιστεί στη Πρώτη Κατηγορία Εφήβων Καλαθοσφαίρισης της Αττικής.

Ως λάτρης του Κλασσικού Αθλητισμού έχει διακριθεί τρείς φορές, ως Πανελλήνιος Πρωταθλητής, στο άλμα εις μήκος, ενώ έχει και δύο συμμετοχές στους Βαλκανικούς Αγώνες με την ομάδα της Εθνικής Ελλάδος.

Σήμερα έχει ενεργή ενασχόληση στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο τμήμα της ΔΕΑΒ, ενώ παράλληλα διδάσκει ως καθηγητής στο Αρσάκειο Σχολείο Εκάλης. Επίσης συμμετέχει σε δυο συλλόγους, στο Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς και την Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών στο Μαρούσι.

Όπως ο ίδιος πιστεύει:

«Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες εκλογές και να συμβάλλω στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό, την αναβάθμιση και ανάπλαση των αθλητικών εγκαταστάσεων, για όλα τα παιδιά και τους δημότες της περιοχής μας. Αυτό είναι το μοναδικό κίνητρο και η επιδίωξή μου. Με σύνθημα ¨ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ¨ που μπορεί να υλοποιήσει μόνο ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, ένας άνθρωπος με όρεξη, μεράκι αλλά και πίστη στα αθλητικά ιδεώδη, συμμετέχω και στηρίζω στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές την Παράταξη “Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο”»

ΦΙΛΟΜΕΝΗ ΣΤΟΛΙΔΗ

Η Φιλομένη Στολίδη αποφοίτησε από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο Άνοιξης και στη συνέχεια από το Λύκειο Δροσιάς. Σήμερα είναι Φοιτήτρια στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών (ΣΑΕΠΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο τμήμα Φιλολογίας, και είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας.

Η Φιλομένη, ανήκοντας η ίδια στη νέα γενιά, αποφάσισε να συμμετέχει στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφια, προκειμένου να εκπροσωπήσει κυρίως τους νέους ανθρώπους και να εργαστεί προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός σύγχρονου και φιλικού Δήμου που θα είναι πιο κοντά στις ανάγκες των νέων ανθρώπων.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Νίκος Κατσίγιαννης, γεννήθηκε στις 30/06/1992, σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς στη Λογιστική και τον Έλεγχο των Επιχειρήσεων και των Δημοσίων Οργανισμών. Σήμερα, εκπονεί διδακτορική διατριβή στο ΕΚΠΑ και εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε μία από τις τέσσερεις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες του ελεγκτικού τομέα.

Παράλληλα με την επιστημονική και επαγγελματική ενασχόλησή του, ο Νίκος έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση στην πόλη μας, τόσο ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εστίας του Δήμου Διονύσου όσο και ως πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «Ομάδα Ανάπτυξης Αθλητών».

Είναι υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί, όπως λέει ο ίδιος, μόνο μέσω της προσφοράς και της συμμετοχής στις συλλογικές διαδικασίες του Δήμου, μπορεί ο τόπος μας να εξελιχθεί και να αναδειχθεί.

ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ

Ο Σπύρος Σπηλιώτης, γεννήθηκε στον Πειραιά, είναι φυσικός, πτυχιούχος της φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπηρέτησε ως Διευθυντής του Γυμνασίου Άνοιξης ενώ ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση.

Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος και μέλος Δ.Σ. τοπικών συλλόγων καθηγητών καθώς και Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου « ΗΣΙΟΔΟΣ».

Στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο Σπύρος έχει καταγράψει μια αξιοσημείωτη διαδρομή αφού υπηρέτησε ως Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Άνοιξης, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας και Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσου.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό μας φιλοδοξώντας να συμβάλλει ώστε η διάκριση των εξουσιών και η αποκέντρωση της διοίκησης, να βρουν εφαρμογή και ο Δήμος μας να προχωρήσει σε κάθε παρέμβαση που κρίνεται απαραίτητη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Χρήστος Μπαλάφας, είναι έγγαμος με την Λίνα Τζανίδη και πατέρας ενός αγοριού 10 ετών.

Είναι πτυχιούχος ψυκτικός και εργάζεται ιδιωτικά, ενώ συμμετέχει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ενώνοντας τις δυνάμεις του με το ψηφοδέλτιό μας.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ

Ο Μιχάλης Τσιλιγκίρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνοιξη και εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. Αν και νέος σε ηλικία, διαθέτει πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία και σημαντική προσφορά στα κοινά της περιοχής.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνοιξης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ανέπτυξε πολύπλευρη δράση στην περιοχή και δραστηριοποιήθηκε σε θέματα που απασχολούσαν τους κατοίκους της, οι οποίοι τον επιβράβευσαν με την εκλογή του ως πρώτου δημοτικού συμβούλου στη Δ.Κ. Άνοιξης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Το 2019 εκλέχθηκε και πάλι Δημοτικός Σύμβουλος Άνοιξης.

Στην παρούσα δημοτική θητεία έχει υπηρετήσει τους συμπολίτες του στο Δήμο Διονύσου, αρχικά ως Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΣΤΙΑ» για 2 χρόνια και τα τελευταία 2,5 χρόνια από τη θέση του Αντιδημάρχου Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη.

Παράλληλα είναι Τακτικό Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ΕΠΖ) και Αναπληρωματικό Μέλος της οικονομικής Επιτροπής (Ο.Ε.)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΑ) ΖΩΤΟΥ

Η Βασιλική (Βάνα) Ζώτου γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και κατοικεί στην Άνοιξη από το 1983. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ουαλίας της Μεγάλης Βρετανίας καθώς και της Νομικής Σχολής Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και τον Άγιο Στέφανο ενώ από το 2019 υπηρετεί ως νομική σύμβουλος του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στην τοπική αυτοδιοίκηση, η Βασιλική έχει δώσει ισχυρά δείγματα γραφής τόσο ως σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ανοίξεως (2010) όσο και ως Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου (2014-2019).Το διάστημα 2016-2018 διετέλεσε πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ

Ο Γρηγόρης Ραχωβίτσας, γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα και κατοικεί στον Δήμο Διονύσου από το 1996.

Είναι Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΗΕΑ και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.Έχει εργαστεί σε κορυφαία έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα αλλά και σε σειρά αθλητικών συλλόγων, ως υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας.

Πέραν της επαγγελματικής του διαδρομής, έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση. Το 2004 συμμετείχε ως εθελοντής στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας,το 2008 εκλέχθηκε στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Άνοιξης ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας.

Το 2014 ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Διονύσου και στην τοπική ενότητα Άνοιξης.

Ο Παναγής Λουκάτος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και μεγάλωσε στην Άνοιξη, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι πατέρας ενός παιδιού και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της τροφοδοσίας καταστημάτων μικρής λιανικής και εστίασης.

Το 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και τον Μάιο του 2021 ορίστηκε αντιδήμαρχος αθλητισμού, νεολαίας και τοπικής επιχειρηματικότητας. Από τα τέλη του 2022 υπηρετεί ως εντεταλμένος σύμβουλος αθλητικών εγκαταστάσεων και εκδηλώσεων.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του συνέβαλε στην επαναλειτουργία του δημοτικού γυμναστηρίου, στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στη διοργάνωση αθλητικών γεγονότων και στην προσέλκυση πόρων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για δράσεις του Δήμου μας.

Συμμετέχει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές διεκδικώντας εν νέου την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, προκειμένου να αποτελέσει μέρος των αλλαγών που προγραμματίζονται στην πόλη μας, την επόμενη διοικητική περίοδο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ

Ο Δημήτρης Γεροδήμου, ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στο ευρύ κοινό είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Δημήτρης διαγράφει, από το 2000, μια αξιοσημείωτη καριέρα στον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και της διαφήμισης. Από τα τέλη του 2022 συνεργάζεται με το θεατρικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου, ως σκηνοθέτης.

Πατέρας μιας έφηβης κόρης, συμπορεύεται μαζί μας γιατί, όπως λέει, μπορεί και θέλει να βοηθήσει στο πολιτιστικό μέλλον του τόπου μας. «Σκοπός μου είναι να επικοινωνώ με τον πολίτη σε κάθε τοπική περιοχή καταγράφοντας ανάγκες και αναζητώντας λύσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΜΑΙΡΗ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ

Η Μαίρη Τσαμπαρλή, είναι κάτοικος Διονύσου από το 1990 και ενώ σπούδασε Δημοσιογραφία, το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της δραστηριοποιήθηκε στην οργανωμένη αγορά αξιών Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και Κύπρου (ΧΑΑ,ΧΑΚ). Κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας της εργάστηκε σε μεγάλες ελληνικές χρηματιστηριακές εταιρείες και σε θέσεις ευθύνης όπως διεύθυνση Dealing Room, διεύθυνση συναλλαγών συνεργαζόμενων ΑΕΛΔΕ,( πιστοποιημένη) Αντικρυστής ξένων θεσμικών και (πιστοποιημένη) Χρηματιστηριακός εκπρόσωπος Κύπρου . Μετά από ολιγόχρονη επαγγελματική διακοπή προκειμένου να ασχοληθεί με την ανατροφή της κόρης της, επανήλθε στον εργασιακό στίβο μετακινούμενη από το χρηματιστηριακό κλάδο σε αυτόν της ναυτιλίας έχοντας αποκτήσει διεθνείς πιστοποιήσεις, ενώ παράλληλα είναι υποψήφια απόκτησης μεταπτυχιακού διπλώματος.

Παράλληλα με τον εργασιακό βίο της, η Μαίρη δραστηριοποιήθηκε ενεργά στη διοίκηση του Δήμου μας, έχοντας διατελέσει δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη σύμβουλος παιδείας, Γραμματέας της Β/θμιας και μέλος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Διονύσου.

Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι υποψήφια με τον συνδυασμό μας, γιατί όπως λέει η ίδια «επιθυμεί να εργαστεί σκληρά με στόχο την μετεξέλιξη του Διονύσου σε έναν Δήμο υπερσύγχρονο, ασφαλή και φιλικό προς τον πολίτη».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Ο Δημήτρης Ρούσσος,. από το 2006 κατοικεί με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους στον Διόνυσο. Γεννήθηκε στον Πειραιά πριν από 62 χρόνια και σπούδασε Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός στην Σιβιτανίδειο Σχολή.

Για οκτώ χρόνια ταξίδεψε με ποντοπόρα πλοία σε όλον τον κόσμο και στη συνέχεια, μέχρι και το 2012, εργάστηκε ως τεχνικός εξωτερικών μεταδόσεων και πομπών στην ιδιωτική τηλεόραση. Από το 2000 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στην εταιρία που δημιούργησε ο ίδιος με αντικείμενο τις γεννήτριες ρεύματος.

Ο Δημήτρης, έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα και όπως λέει, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό μας με τη φιλοδοξία να προσφέρει με τις γνώσεις, τις ιδέες και τον προσωπικό του χρόνο στον κοινό μας αγώνα για την πρόοδο του Δήμου Διονύσου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΑΚΗΣ

Ο Γιάννης Φωτάκης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο, είναι Πολιτικός Μηχανικός και έχει ασχοληθεί με τη μελέτη και τη κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων έργων.

Σήμερα υπηρετεί ως Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού και Υποδομών του Δήμου Διονύσου ενώ στο παρελθόν διετέλεσε Νομάρχης Ρεθύμνης και Διευθύνων Σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Ανέγερσης Νοσοκομειακών Μονάδων (ΔΕΠΑΝΟΜ).

Στην πολύχρονη επαγγελματική του διαδρομή, εργάστηκε,μεταξύ άλλων, ως συντονιστής των έργων κατασκευής του Ολυμπιακού Χωριού και ειδικός σύμβουλος στα Υπουργεία Αθλητισμού, Εσωτερικών.

Η πλούσια εμπειρία που έχει αποκτήσει και η πρόθεσή του να την αξιοποιεί προς όφελος των δημοτών και της πόλης μας, το καθιστούν έναν πολύτιμο συνεργάτη.

Δηλώνει παρών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με στόχο, όπως αναφέρει, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΠΟΛΥΤΑΣ

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και μεγάλωσε στον Διόνυσο. Είναι έγγαμος με τη χημικό Μηχανικό Φαίη Πλακαντωνάκη και πατέρας δύο παιδιών.

Με την αποφοίτησή του από το Αρσάκειο-Τοσίτσειο Εκάλης, ακολούθησε σπουδές Υγιεινολόγου στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας και σήμερα είναι εκτελεστικός διευθυντής της «Γιατροί κατ’ οίκον 1151».

Στο παρελθόν δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στον τομέα Υγείας ενώ υπήρξε συνεργάτης της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής και της Κοινότητας Ροδόπολης με αντικείμενο το ποιοτικό έλεγχο του νερού και του υδροφόρου ορίζοντα.

Με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας, ο Βασίλης μπορεί να συμβάλλει ιδιαίτερα στην εφαρμογή του προγράμματός μας στους τομείς των κοινωνικών υπηρεσιών και υποδομών αξιοποιώντας την επαγγελματική εμπειρία του προς όφελος των δημοτών και του τόπου μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Ο Γιώργος Στούμπος, γεννήθηκε το 1955 στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, μεγάλωσε στην Ιθάκη και την Αθήνα ενώ ζει στον Διόνυσο τα τελευταία δεκαέξι χρόνια. Είναι έγγαμος με τη δικηγόρο Βασιλεία Παντελίδου και πατέρας τριών παιδιών.

Είναι έφεδρος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς. Προερχόμενος από τον τραπεζικό τομέα, ο Γιώργος εργάστηκε για 37 χρόνια σε θέσεις ευθύνης ενώ υπήρξε στέλεχος και επικεφαλής κόμβου δεκαέξι τραπεζικών καταστημάτων. Ως ενεργός πολίτης,

Θήτευσε στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου

Δροσιάς έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο της δράσης του, την ανάδειξη των στοιχείων εκείνων που κάνουν τον Διόνυσο να ξεχωρίζει.

Όπως λέει ο ίδιος, συμμετέχει στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης με στόχο να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του και των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου μας.

ΠΑΠΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Μας τιμά ιδιαίτερα η απόφαση του πατρός Αναστασίου Παπαθανασίου, γνωστού σε όλους μας ως Παπαναστάση, να είναι υποψήφιος του συνδυασμού μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Παπα-Αναστάσης υπηρετεί επί 44 έτη την Ιεροσύνη, ως απόφοιτος της Ιερατικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Θεολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, έχει ακολουθήσει σπουδές Βυζαντινής Μουσικής με αποτέλεσμα να ασχολείται συστηματικά με το παραδοσιακό τραγούδι και ιδιαίτερα εκείνο της Ηπείρου.

Στην καλλιτεχνική διαδρομή του «μετρά» 6 μουσικούς δίσκους αλλά και συνεργασίες με κορυφαίους εκπροσώπους του δημοτικού τραγουδιού όπως είναι οι Πετρο-Λoύκας-Φιλιππίδης- Καψάλης.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Ο Χαράλαμπος Ιωαννίδης, κατοικεί στη Δροσιά, είναι έγγαμος με την Ευαγγελία Λαγού και πατέρας ενός αγοριού. Έχοντας αποφοιτήσει από το Τμήμα Ηλεκτρονικών του Πρότυπου Τεχνικού Λυκείου ΚΕΤΕ /ΣΕΛΕΤΕ, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Το έντονο ενδιαφέρον του Χαράλαμπου για τον αθλητισμό, τον ώθησε το 1998 στο να φοιτήσει ως προπονητής ποδοσφαίρου στη Σχολή του Κορβετσιάνο της Ιταλίας, αποκτώντας ακολούθως δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου Α’ της UEFA.

Από το 2006 ασχολείται με τα κοινά. Από το 2014 έως το 2019, διετέλεσε Πρόεδρος της Δ.Ε. Δροσιάς συνέχισε ως Τοπικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «Η ΕΣΤΙΑ» μέχρι σήμερα, επίσης ως κοινωνικά ευαίσθητος συμπολίτης μας, από το 2010 είναι εθελοντής αιμοδότης στην Τράπεζα Αίματος του Δήμου Διονύσου.

ΓΩΓΩ ΝΕΣΤΟΡΙΑΔΗ

Η Γωγώ Νεστοριάδη, κατοικεί στον Δήμο μας από το 1984 και είναι γονέας μονογονεϊκής οικογένειας, ως μητέρα ενός παιδιού.

Είναι απόφοιτη Παιδαγωγικής Σχολής και το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της δραστηριοποιήθηκε στους παιδικούς σταθμούς και στα summer camp του Δήμου Διονύσου. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως F&B Manager Ανώνυμης Εταιρείας με δραστηριότητα στη Βουλή των Ελλήνων.

Η Γωγώ έχει διαγράψει αξιοσημείωτη δράση στον Δήμο μας ως εκλεγμένη σύμβουλος της Τ.Κ. Σταμάτας και Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και μέλος Δ.Σ. του ΝΠΔΔ η ΕΣΤΙΑ, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία ως Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Διονύσου και Τομεάρχης Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Ανατολικής Αττικής επίσης Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στη ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε μεγάλη Α.Ε. ως F&B manager με έδρα τη Βουλή των Ελλήνων.

Είναι Τομεάρχης Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων στη ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής.

Όπως αναφέρει η ίδια, συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με κίνητρο την ανιδιοτελή αγάπη της για τον τόπο και με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε δημότη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΣΗΣ

Ο Γιάννης Λούσης, είναι 44 ετών, μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο και κατοικεί στη Δροσιά. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών ενώ διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση εμπορίου και κατασκευής επίπλων στη Νέα Ερυθραία.

Έχει καταγράψει ενεργή δράση στον τόπο μας ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Δροσιάς και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου.

Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Δροσιάς.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, συμμετέχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό μας έχοντας, πλέον, ξεκάθαρη αντίληψη για τα προβλήματα, τις ανάγκες αλλά και τις ευκαιρίες που ο τόπος μας αξίζει να εκμεταλλευθεί για να προχωρήσει, με έργα, μπροστά.

ΘΩΜΑΣ ΝΙΚΑΣ

Ο Θωμάς Νίκας, είναι έγγαμος και ασκεί ελεύθερο επάγγελμα τα τελευταία 20 χρόνια.

ΡΟΥΜΠΙΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ρουμπίνα Μαρκοπούλου, είναι απόφοιτη της Σχολής Μωραΐτη Αθηνών και πτυχιούχος Αρχιτεκτονικής-Μηχανικής στο Παρίσι.

Η Ρουμπίνα έχει διατελέσει σύμβουλος επιχειρήσεων στους τομείς ανάπτυξης και πωλήσεων, σύμβουλος του Πρέσβη της Νιγηρίας στην Αθήνα (2005-2007) και συνεργάτης του Υπουργού Πολιτισμού με αρμοδιότητα του Ολυμπιακούς Αγώνες (2001-2004). Από το 2022 διατηρεί εταιρία εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στο Πακιστάν και το Μαρόκο.

Παράλληλα με τον εργασιακό της βίο έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα με βασικότερη εκείνη της ίδρυσης της «Πρωτοβουλίας Ελληνομαροκινής Επιχειρηματικής Συνεργασίας», στην οποία υπηρετεί σήμερα ως πρόεδρος.

Χάρη στην εμπειρία, τις γνώσεις και το δίκτυο επαφών που έχει διαμορφώσει, αποτελεί έναν σημαντικό σύμμαχο στη προσπάθειά μας να καταστήσουμε τον Διόνυσο, Δήμο εξωστρεφή και ανοικτό σε νέες ευκαιρίες εξέλιξης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ

Ο Γιάννης Τσουδερός γεννήθηκε στην Αθήνα ενώ από το 1994 είναι μόνιμος κάτοικος Διονύσου. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Τόκα και έχει μία κόρη, την Εμμανουέλλα. Σπούδασε Βιοχημεία στη Γαλλία ενώ επί σειρά ετών εργάστηκε στον Τομέα Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος. Από το 1984 μέχρι και σήμερα είναι επιχειρηματίας στον Τομέα της Υγείας, ενώ από το 1989 διατηρεί ιδιωτική ψυχιατρική κλινική στον Διόνυσο.

Συμμετέχει ενεργά στις οργανώσεις και δράσεις του κλάδου Υγείας, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται με επιτυχία πολλά χρόνια στα κοινά της περιοχής, τόσο ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος όσο και ως μέλος Δημοτικών και Διαδημοτικών Επιτροπών, Αντιδήμαρχος καθώς και σε άλλες θέσεις ευθύνης.

Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών Πόρων, Ψηφιακών Εφαρμογών & Φιλοζωίας του Δήμου Διονύσου.

Με το Γιάννη Τσουδερό μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για ένα ψηφιοποιημένο, σύγχρονο και οικονομικά εύρωστο Δήμο, στην υπηρεσία όλων των συμπολιτών μας.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΡΙΕΜΑΔΗ

Η Γεωργία Κριεμάδη, γεννήθηκε και ζει στο Δήμο Διονύσου, είναι μητέρα ενός παιδιού και εργάζεται στον ΕΦΚΑ. Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση τόσο ως μέλος του Δ.Σ. του Φορέα Κοινωνικής Υποστήριξης «Θέλω» όσο και ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Α.Κ.Ε. Ι.Κ.Α. Ε.Τ.Α.Μ του Νομού Αττικής και Νήσων.

Από το 2019 είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και από το 2022 υπηρετεί ως Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού του Δήμου Διονύσου. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, συνέβαλε, με την αρωγή των εργαζομένων και στελεχών του Δήμου μας, στη δημιουργία και ανάπτυξη του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ,την αναβάθμιση του Δημοτικού Πολυϊατρείου. καθώς και την ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Όπως λέει η ίδια, είναι ξανά υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του κοινωνικού «προσώπου» του Δήμου μας.

ΕΡΑΣΜΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Η Ερασμία Γεωργιάδη, είναι απόφοιτη του Lycée Léonin d’ Atènes και της Νομικής Σχολής Αθηνών.Ασκεί μάχιμη δικηγορία, συνεχίζοντας με την αδερφή της, τη δικηγορική εταιρία που ίδρυσαν οι γονείς τους, επεκτείνοντάς την μάλιστα με γραφεία στο Δήμο Διονύσου.

Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Ηλιόπουλο από τη Δροσιά και έχουν δυο παιδιά, τον Ρέννο και την Χριστίνα.

Έχει δραστηριοποιηθεί σε συλλόγους του Δήμου με την ιδιότητα της προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου νηπιαγωγείου Κρυονερίου, της ταμία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού Κρυονερίου, της αντιπροέδρου και ταμία του ΑΟ Κρυονερίου, της εφόρου του ΓΣ Άνοιξη 78 και της προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Διονύσου.

Όπως λέει η Ερασμία «Η αλληλεπίδρασή μου με τους συνδημότες μου αλλά και η εμπειρία μου στο χώρο της δικαιοσύνης μου έχουν αποδείξει ότι το δίκαιο δεν είναι αυτονόητο και ότι απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε όσα δεν μας αρέσουν. Έχοντας αγαπήσει τον τόπο μου και έχοντας εκτιμήσει τους ανθρώπους του, συμπαρατάσσομαι με την Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο γιατί έχω τη Δύναμη να αναλάβω την Ευθύνη για τον Διόνυσο που μας αξίζει».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Παναγιώτης Δεληγιάννης, γεννημένος το 1990, σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση την χρηματοοικονομική και την οικονομική ιστορία.

Επαγγελματικά, δραστηριοποιείται στον τομέα του digital marketing έχοντας την

ευθύνη διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην επιχείρηση που διατηρεί η οικογένειά του. Παράλληλα, είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών καθώς συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις και φορείς του τόπου μας.

Είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές καταθέτοντας, όπως αναφέρει,

«τις γνώσεις και την εμπειρία του στην υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών

ομάδων και των νέων του Δήμου Διονύσου».

ΓΙΩΤΑ ΜΥΛΩΝΑ

Η Γιώτα Μυλωνά, κατοικεί στο Κρυονέρι. Είναι έγγαμη με τον επιχειρηματία Διονύση Μπίκινη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και μια εγγονή. Από το 1996 εργάζεται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Προμηθειών και Έργων της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. όπου σήμερα υπηρετεί ως Αναπληρώτρια Διευθύντρια. Είναι μέλος του Επιστημονικού Συλλόγου της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., ενώ κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα MBA από το Τμήμα Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Εξελέγη δημοτική σύμβουλος το 2019 και σήμερα συμμετέχει ξανά με την παράταξή μας στις δημοτικές εκλογές με στόχο, όπως λέει η ίδια, να συνεχίσει με περισσότερο ζήλο και διάθεση για προσφορά στα κοινά της πόλης μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΧΙΩΤΗΣ

Ο Δημήτρης  Χιώτης, γεννήθηκε και ζει στο Κρυονέρι και δηλώνει με περηφάνια αγρότης. Είναι παντρεμένος με τη Μαίρη Μυτάρα και έχουν δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Αρχοντούλα. Ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση τα τελευταία 36 χρόνια αρχικά ως Κοινοτικός Σύμβουλος Κρυονερίου και στη συνέχεια στο Δήμο Διονύσου ως Εντεταλμένος Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στο πράσινο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Δημόπουλος, είναι συνταξιούχος του ΟΑΕΕ.

Γεννημένος στην Αρκαδία, ο Βασίλης έχει διατελέσει εκλεγμένος σύμβουλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τρεις τετραετίες καθώς και Πρόεδρος στην ΚΕΠΑ Κρυονερίου. Σήμερα είναι μέλος Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου «ΕΣΤΙΑ» του Δήμου Διονύσου.

Όπως αναφέρει, συμμετέχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την επιθυμία να προσφέρει τον χρόνο, την εμπειρία και τις γνώσεις του στην υπηρεσία του Δήμου και των συνδημοτών μας.

ΑΝΝΑ ΠΑΤΕΛΗ

Η Άννα Πατέλη, είναι απόφοιτη της Σχολής Αναβρύτων και τελειόφοιτος Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα και ιδιαίτερα τον τραπεζικό κλάδο, υπηρετώντας σε διοικητικές θέσεις ευθύνης με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο πελατών.

Όπως λέει η ίδια, συμμετέχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τη φιλοδοξία να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη και της λειτουργίας του Δήμου Διονύσου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1956 και από το 2007 κατοικεί μόνιμα στο Κρυονέρι. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μάντζαρη,τ. Διευθύντρια Γυμνασίου Κρυονερίου και πατέρας δυο παιδιών.Ο Αντώνης, σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Ε.Μ.Π. και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Πανεπιστήμιο McGill του Καναδά ενώ εργάστηκε στη ΔΕΗ ΑΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ως διευθυντικό στέλεχος.

Δηλώνει παρών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με στόχο, όπως αναφέρει, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ

Ο Μανώλης Γαρεφαλάκης, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός της μέσης εκπαίδευσης. Ως διευθυντής σχολικής μονάδας ανέπτυξε έντονη περιβαλλοντική δράση για την οποία βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Η Εστία»,Πρόεδρος της Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και εντεταλμένος σύμβουλος στον Δήμο Διονύσου, κοινοτικός σύμβουλος Κρυονερίου και μέλος των ΕΛΜΕ Γ’ Αθηνών και Ανατολικής Αττικής.

Όπως λέει ο ίδιος, συμμετέχει στις εκλογές γιατί έχει την πρόθεση και την πείρα να συνεχίσει τον αγώνα του απέναντι στα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους δημότες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΜΑΓΚΑΣ

Ο Δημήτρης Σκαμάγκας, γεννημένος στις 28/02/1978 στην Αθήνα, από το 2005 κατοικεί στο Κρυονέρι ενώ έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Είναι έγγαμος με την Πέπη Σκούρα και πατέρας δύο παιδιών.

Η καθημερινή επαφή με τους πολίτες και η αναζήτηση της βέλτιστης δυνατής λύσης στις ανάγκες τους, τον ώθησαν, όπως λέει ο ίδιος, να θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Με κίνητρο την ενσυναίσθηση για το καλό του τόπου και των παιδιών μας, συμβάλλω ενεργά στην κοινή προσπάθεια να εξασφαλίσουμε συνθήκες ανάπτυξης για το μέλλον του Δήμου μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Ο Μανώλης Κόκκαλης,γεννήθηκε το 1972, μεγάλωσε στην Ροδόπολη και είναι πατέρας ενός παιδιού 18 ετών. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός με ειδίκευση στους αυτοματισμούς και τις ηλεκτρονικές εφαρμογές και σήμερα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Παράλληλα με την επαγγελματική διαδρομή του, ο Μανώλης ανέπτυξε έντονη αυτοδιοικητική δράση καθώς έχει διατελέσει Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Δ. Ε. Ροδόπολης, ενώ υπηρετεί μέχρι σήμερα ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας με μεγάλο και κατα κοινή αποδοχή αποτελεσματικό έργο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «η αγάπη του για τον Διόνυσο, τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και εργάζεται, είναι το μεγάλο του κίνητρο για τη συμμετοχή του στα κοινά του Δήμου μας».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ

Ο Βαγγέλης Μαγγίνας, γεννήθηκε το 1971 και κατοικεί στη Ροδόπολη. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Ξέστερνου και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά ενώ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα της κτηνοτροφίας.

Όπως λέει ο ίδιος, με τη συμμετοχή του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές επιθυμεί, με δημιουργική διάθεση, να αποτελέσει μέρος κάθε πρωτοβουλίας που βελτιώνει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ

Ο Στέφανος Κριεμάδης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σταμάτα ενώ κατοικεί στη Δροσιά τα τελευταία 22 χρόνια. Είναι παντρεμένος με τη Δ/ντρια ΩΡΛ Παίδων Πεντέλης, Αναστασία Γούναρη και πατέρας δύο παιδιών.

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΕΜΠ και σήμερα διατηρεί μελετητικό γραφείο στην Άνοιξη.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια υπηρετεί τον Δήμο Διονύσου ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος του Α.Ο. Σταμάτας. Είναι ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης «Γιατροί της Αγάπης», μίας ομάδας φίλων που με δικά της έξοδα προσφέρει υπηρεσίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ιδίως σε ακριτικές περιοχές.

Όπως λέει ο ίδιος, συμμετέχει στα κοινά επιστρατεύοντας τις δυνάμεις του ώστε ο Δήμος μας να καταστεί μια σύγχρονη, κοινωνικά ευαίσθητη πόλη.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Η Καλλιόπη Οικονομάκου, κάτοικος της Δ.Ε. Διονύσου, είναι έγγαμη με τον επιχειρηματία Ιωάννη Ευαγγελόπουλο και μητέρα δύο παιδιών.

Η Πόπη, έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Κ.Α.Ε. ενώ εργάστηκε στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΣΚ ΑΕ καθώς και στην πολεοδομία του σημερινού ΚΤΥΠ.

Είναι πολίτης με ιδιαίτερη κοινωνική δράση τόσο ως πρόεδρος του Ρ.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΣ όσο και ως μέλος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού συλλόγου Διονύσου, των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας και της Action Aid.Διετέλεσε υπεύθυνη του Πολιτιστικού χώρου της Δ.Κ. Διονύσου και οργάνωσε με επιτυχία πλήθος εκδηλώσεων με αντικείμενο Πολιτιστικού , Καλλιτεχνικού, Ιατρικού και Εθελοντικού περιεχομένου, όπως και συλλογές ειδών πρώτης ανάγκης για ευπαθείς ομάδες,σε συνθήκες κρίσης και για βοήθεια σε φιλοζωικές οργανώσεις.

Τα τελευταία 9 χρόνια είναι εκλεγμένη στο Κοινοτικό Συμβούλιο Διονύσου.

Στις προσεχείς εκλογές είναι εκ νέου υποψήφια με την ομάδα μας, φιλοδοξώντας να συνεχίσει τις άοκνες προσπάθειές της στους τομείς των υποδομών, των ψηφιακών υπηρεσιών και της ανάδειξης της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομίας του τόπου μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) ΖΑΡΩΤΙΑΔΟΥ

Η Κυριακή (Κική) Ζαρωτιάδου είναι  κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ξεκίνησε την επαγγελματική διαδρομή της ως στέλεχος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης του ΕΟΤ. Ακολούθως εργάστηκε, επί σειρά ετών, ως διευθυντικό στέλεχος marketing και πωλήσεων της Nestle Hellas και σήμερα κατέχει τη θέση της Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της «DRALL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕ».

Η απόφαση της Κικής να ενώσει τις δυνάμεις της μαζί μας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, ενισχύει την προσπάθειά μας να προχωρήσουμε μπροστά με έργο που δίνει αξία στον Δήμο μας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΒΑΣ

Ο Χρήστος Τσεβάς, γεννήθηκε το 1985 και κατοικεί στον Δήμο Διονύσου. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Σταμάτας και στο Γυμνάσιο-Λύκειο Δροσιάς ενώ είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Σε ηλικία 17 χρόνων ξεκίνησε καριέρα στον επαγγελματικό αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς και στην Εθνική Ελλάδος.

Έχοντας εργαστεί στον κλάδο των πωλήσεων ιατρικών ειδών, σήμερα είναι στέλεχος στρατηγικής και ανάπτυξης σε εταιρία του κλάδου Υγείας. Το 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Διονύσου και ακολούθως ορίστηκε Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας. Την ίδια στιγμή, υπηρέτησε ως τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας και αναπληρωματικό μέλος του ΝΠΔΔ «ΕΣΤΙΑ», με πεδίο δράσης την κοινωνική προστασία, την αλληλεγγύη και την παιδεία στον τόπο μας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΓΑΡΗΣ

Ο Αλέξανδρος Ζαγάρης, είναι γέννημα θρέμμα του Δήμου μας.  Ο Αλέξανδρος είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Πειραιά και ειδικός αντιρρύπανσης και ανακύκλωσης αποβλήτων στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στα φοιτητικά του χρόνια, εργάστηκε ως προγραμματιστής σε γνωστή πολυεθνική εταιρεία ενώ τα τελευταία 17 χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο κλάδο της ανακύκλωσης και διαχείρισης αποβλήτων.

Κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, φιλοδοξώντας να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για κάθε συμπολίτη μας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Η Κατερίνα Αποστολάκη, γεννήθηκε στη Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή της Αναγέννησης Διονύσου. Απόφοιτη της Βαρβακείου, είναι Πολιτικός Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Surrey (SEMS), της Μεγάλης Βρετανίας.

Επαγγελματικά, έχει ασχοληθεί με μελέτες στον ιδιωτικό τομέα, ενώ σήμερα υπηρετεί στην ΕΥΔΑΠ ΑΕ με εμπειρία στα έργα υποδομής (ύδρευσης και αποχέτευσης).

Όπως αναφέρει η ίδια, είναι υποψήφια με την ομάδα μας, «έχοντας διαπιστώσει ότι το «γνώση και σχέδιο» δεν είναι απλώς σύνθημα, αλλά στάση ζωής ανθρώπων με όραμα και αξίες».

Είμαστε δίπλα σας

Τηλ: 210 800 4480
Κιν: 697 165 6213
Email: [email protected]