Δ.Ε. Σταμάτας

Υποψήφιοι Δ.Ε. Σταμάτας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Ο Δημήτρης Πανταζής, γεννήθηκε το 1953 στην Πάτρα και τα τελευταία 20 χρόνια είναι κάτοικος Σταμάτας. Είναι έγγαμος με τρία παιδιά και απόφοιτος Τεχνικής και Ανωτέρας Σχολής Αυτοκινήτων.Στην επαγγελματική διαδρομή του, διετέλεσε διευθυντής των γερμανικών εταιριών αυτοκινήτων ATU και UMA ενώ από το 1995 μέχρι το 2012,όταν και συνταξιοδοτήθηκε, εργάστηκε στον κλάδο του ξένου τύπου.

Συμμετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τη φιλοδοξία να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθειά μας να συνεχίσουμε στον δρόμο των έργων, προς όφελος κάθε συνδημότη μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Ο Γιώργος Κόκκαλης, επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης (Ταβέρνα Κόκκαλης).

Ο Γιώργος, έχει διατελέσει Πρόεδρος (2013-2014), Αντιπρόεδρος (2010-2012) και μέλος (2010-2014) του Τοπικού Συμβουλίου Σταμάτας, στην Κοινότητα την οποία εκλέγεται από το 1988. Επίσης έχει διατελέσει Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Σταμάτας.

Σήμερα, εκτός από Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σταμάτας είναι και Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού (Αγροτικός-Aμπελουργικός – Ελαιοκομικός – Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Σταμάτας). Όπως αναφέρει, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό μας με την πρόθεση να συνεχίσει να συμβάλλει με τη μεγάλη εμπειρία του στην προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας κάθε πολίτη του Δήμου Διονύσου.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ

Ο Ευάγγελος Μωραϊτάκης, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και μπορεί με την εμπειρία του να συμβάλλει στην ανάδειξη μιας σειράς ευκαιριών για την κοινότητά του σε ευαίσθητους τομείς, όπως είναι εκείνος της παιδείας.

ΚΑΤΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

Η Κάτια Κολοκυθά κατοικεί στον Δήμο μας από το 2002.

Με όραμα και διάθεση δημιουργίας, η Κάτια έχει χαράξει μια αξιοσημείωτη διαδρομή στον κόσμο του Κοσμήματος, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με την ξεχωριστή ταυτότητα του brand Katia art design, είναι διαρκώς παρούσα, από το 2008, με τις δημιουργίες της σε πλήθος εκθέσεων και αξιόλογων εικαστικών δράσεων.

Με τα κοινά της πόλης μας έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά, τα τελευταία χρόνια, με κίνητρά της την βελτίωση της καθημερινότητας και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του Δήμου μας, στην αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών.

Όπως αναφέρει η ίδια «θέτει τον εαυτό της ως υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Σταμάτας φιλοδοξώντας να προσφέρει στον κοινό μας στόχο, να δώσουμε αξία στον τόπο μας».

Είμαστε δίπλα σας

Τηλ: 210 800 4480
Κιν: 697 165 6213
Email: [email protected]