Δ.Ε. Ροδόπολης

Υποψήφιοι Δ.Ε. Ροδόπολης

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΛΥΖΟΥ

Η Δήμητρα Πολύζου, είναι εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών και υπηρετεί επί 11 έτη τα κοινά της Ροδόπολης ως τοπική σύμβουλος.

Ταυτόχρονα, η Δήμητρα έχει καταγράψει ένα σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό

έργο ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ροδόπολης για έξι έτη και ως μέλος του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου «Το Ρόδο» και του Φιλόπτωχου Ταμείου της ενορίας του Προφήτη Ηλία Ροδόπολης.

Όπως δηλώνει η ίδια, είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές με την πρόθεση να τοποθετήσει «ένα μικρό λιθαράκι στην ανάδειξη της πόλης και την βελτίωση της καθημερινότητάς μας».

ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΒΑΡΑ

Η Ιωάννα Κουβαρά, γεννήθηκε το 1981, είναι ανύπαντρη μητέρα ενός παιδιού και επί 20 χρόνια εργάζεται στο εμπόριο και τις λιανικές πωλήσεις, σε επιχειρήσεις που εδρεύουν στον Δήμο Διονύσου.

Η Ιωάννα έχει διατελέσει μέλος και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Ροδόπολης στην Ένωση Διονύσου και σήμερα είναι γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Δροσιάς.

Η καθημερινή επαφή με τον κόσμο και ιδιαίτερα τα παιδιά, την ώθησε, όπως λέει, να εμπλακεί ως υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. «Ο Διόνυσος είναι από τους ομορφότερους Δήμους στην Αττική και με πλούσια ιστορία. Πρόθεσή μου είναι να παλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΛΕΩΝ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΝΗΣ

Ο Λέων-Δημήτρης Κούνης, είναι Μηχανικός Παραγωγής, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Μηχανική της Ποιότητας και Διδάκτωρ στον τομέα της Αξιοπιστίας των Συστημάτων. Διαθέτει πολυετή διδακτική εμπειρία σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ είναι συγγραφέας σειράς επιστημονικών βιβλίων και άρθρων. Στον ιδιωτικό τομέα έχει εργαστεί ως Επιθεωρητής Ποιότητας και σήμερα είναι Προϊστάμενος Υπηρεσίας του ΓΕΕΘΑ, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο Λέων-Δημήτρης. συμμετέχει στην παράταξή μας με τη φιλοδοξία να αποτελέσει μέρος της κοινής μας προσπάθειας να εξελίξουμε την οργάνωση, τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου, προς όφελος κάθε συμπολίτη μας.

ΡΟΜΙΝΑ ΚΟΥΚΑΙ

Η Ρομίνα Κουκάι, μεγάλωσε στη Ροδόπολη και κατοικεί στη Δροσιά. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Θετική Ψυχολογία.

Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και αποδέχτηκε την πρότασή μας να είναι υποψήφια σύμβουλος, με τη φιλοδοξία να προσθέσει το δικό της «λιθαράκι» στη κοινή μας προσπάθεια να υλοποιήσουμε έργα που δίνουν αξία στον τόπο μας.

Είμαστε δίπλα σας

Τηλ: 210 800 4480
Κιν: 697 165 6213
Email: [email protected]