Δ.Ε. Κρυονερίου

Υποψήφιοι Δ.Ε. Κρυονερίου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος ενεργό μέλος της ομάδας από το 2019, μας τιμά με την απόφασή του να είναι ξανά υποψήφιος με το συνδυασμό μας,στις προσεχείς εκλογές.

O Παναγιώτης γεννήθηκε στις 03/05/1977 στο Περιστέρι και κατοικεί στο Κρυονέρι από το 2008. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος δύο Συλλόγων Γονέων, Νηπιαγωγείου και Δημοτικού αντίστοιχα, ενώ υπηρέτει και την Β’βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας από την θέση του Αντιπροέδρου.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό τον ώθησε να ασχοληθεί με το καράτε ενώ σήμερα υπηρετεί ως αντιπρόεδρος σωματείου του εν λόγω αθλήματος.

Όπως λέει ο ίδιος, συμμετέχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές αντιμετωπίζοντας την προσφορά στα κοινά ως υποχρέωσή του απέναντι στον τόπο του και τα παιδιά του.

ΜΑΡΙΑ ΓΑΣΙΑ

Η Μαρία Γάσια, γεννήθηκε στην Χωριστή Δράμας όπου και έζησε έως το 1973.

Σπούδασε Ψυχολογία και Διοίκηση επιχειρήσεων ενώ μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Είναι έγγαμη με τον Βασίλη, μητέρα 2 παιδιών του Γιώργου 42 ετών Ιστορικού και της Αναστασίας 40 ετών απόφοιτης Φιλοσοφίας και Ψηφιοποίησης στις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Εργάστηκε 40 χρόνια ως στέλεχος/Διευθύντρια σε πολυεθνικές φαρμακευτικές και Αγροχημικές εταιρίες.

Κατοικεί στο Κρυονέρι από το 2004 και είναι δημότης Κρυονερίου.

Είναι επίσης γραμματέας στον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο “ΔΡΥΑΔΕΣ”

Όπως λέει η Μαρία, «Τα κίνητρα μου είναι ανιδιοτελή και θα ήθελα να προσφέρω τα μάλα στον τόπο μου και στους συνανθρώπους μου. Πάντα υπάρχει “το καλύτερο” για το οποίο όλοι μας πρέπει να μοχθούμε. Πιστεύω στην Δύναμη Ευθύνης του Γιάννη Καλαφατέλη για αυτό και συστρατεύομαι μαζί του.»

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΙΚΟΥ-ΜΑΚΡΗ

Η Βασιλική Μπίκου-Μακρή, είναι Πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Και Κοινωνικής Πολιτικής με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.

Είναι έγγαμη με το Θοδωρή Μακρή και μητέρα ενός παιδιού του Γεωργίου 18 ετών .

Εργάζεται ως στέλεχος έκδοσης μισθοδοσίας εταιρειών καθώς επίσης και ως εισηγήτρια Σεμιναρίων Μισθοδοσίας-Εργατικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας σε κέντρα Δια βίου Μάθησης .

Μένει στο Κρυονέρι από το 2009 και είναι Δημότης από το 2010.

Έχει διατελέσει μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Κρυνερίου καθώς και ενεργό μέλος σε εθελοντικές ομάδες σε παιδιά με Ειδικές Ανάγκες.

Όπως λέει η ίδια :

«Προσωπικά ορμώμενη από τη βαθιά μου πίστη στην ιδέα και τις αξίες του Εθελοντισμού σε συνδυασμό με τη θέλησή να συμβάλλω στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των συμπολιτών μας αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Κου Καλαφατέλη του οποίου οι ικανότητες , η εντιμότητα και το κύρος του αποτελούν τη μέγιστη εγγύηση για το Δήμο μας».

ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΜΑΝΙΩΤΗ

Η Ελένη Κολμανιώτη, γεννήθηκε στις 30/6/1983 στο Μαρούσι, ενώ ζει και κατοικεί από τότε στο Κρυονέρι.

Έχει αποφοιτήσει από τη Σιβιτανίδειο Σχολή με ειδικότητα τεχνολόγου γραφίστα και εργάστηκε πάνω στο αντικείμενό της για πάνω από εννέα χρόνια σε πολυεθνική εταιρία.

Το 2012 ξεκίνησε να εργάζεται στον κλάδο της αρτοζαχαροπλαστικής, όπου συνεχίζει να εργάζεται έως και σήμερα, έχοντας κάνει παράλληλα και σχετικές σπουδές σε ιδιωτική σχολή.

Είναι παντρεμένη από το 2008 με το Γιάννη Μακρή και είναι μητέρα 2 παιδιών, 6 και 12 ετών.

Η Ελένη θεωρεί ότι η συμμετοχή των πολιτών στα κοινά είναι απαραίτητη. Όπως λέει η ίδια:

«Αποφάσισα στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές να διεκδικήσω για πρώτη φορά την ψήφο των συμπολιτών μου, ως υποψήφια με την παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη. Κίνητρο μου είναι η αγάπη για τον τόπο μου και η αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας».

ΠΡΟΚΟΠΗΣ  (ΆΚΗΣ) ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Ο Προκόπης  (Άκης) Βαγγελής, εργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια στον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας ενώ εμφανίζεται ως DJ σε γνωστά μαγαζιά. Συμμετέχει πρώτη φορά στα κοινά, με την φιλοδοξία να αποτελέσει τη φωνή των συμπολιτών του στα όργανα διοίκησης του Δήμου μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΟΥΛΗΣ

Ο Σπύρος Γιούλης, γεννήθηκε το 1991, σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Derby στο πεδίο του Cyber Security.

Έχει εργαστεί στο τμήμα πληροφορικής πολυεθνικής εταιρείας και σήμερα είναι στέλεχος σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Παράλληλα με την επαγγελματική του διαδρομή, ο Σπύρος έχει μια ιδιαίτερα σημαντική εθελοντική και κοινωνική δράση ως μέλος του Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου και ως ταμίας και μέλος του ΔΣ για 5 χρόνια στον ΑΟ Κρυονερίου. ενώ είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας με την Δύναμη Ευθύνης.

Είναι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοίκητές εκλογές γιατί όπως λέει, «ο τόπος μας καλείται να αξιοποιήσει τους νέους και ενεργούς πολίτες του που αγαπούν και νοιάζονται για το σήμερα και το αύριο του Κρυονερίου».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥΡΔΗΣ

Ο Βασίλης Σούρδης, έχει καταγωγή από την Ήπειρο και είναι μεγαλωμένος στη Γερμανία, τα τελευταία 10 χρόνια κατοικεί στο Κρυονέρι με την σύζυγό του και τα παιδιά τους, Ιάσονα και Αχιλλέα. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά και εργάζεται ως οικονομολόγος.

Έχει μάθει να αναπτύσσει ισχυρούς δεσμούς με τους τόπους όπου διαμένει και έχει προσφέρει ως έφορος του ΓΣ Άνοιξη 78 και σήμερα ως ταμίας του ΑΟ Κρυονερίου.

Όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά «Η αγάπη μου για τον τόπο μας και ο ενθουσιασμός μου και η διάθεσή μου για προσφορά είναι τα διαπιστευτήριά μου για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί αξία για τον τόπο μας»

Είμαστε δίπλα σας

Τηλ: 210 800 4480
Κιν: 697 165 6213
Email: [email protected]