Δ.Ε. Δροσιάς

Υποψήφιοι Δ.Ε. Δροσιάς

ΚΟΡΝΑΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Η Ιωάννα Κορνάρου, σπούδασε Marketing και Διαφήμιση στο Athens School of Management με πτυχίο από το City College του Λονδίνου και απέκτησε Post Graduate Diploma στην ηλεκτρονική διαφήμιση.

Στη πλούσια επαγγελματική διαδρομή της,υπήρξε στέλεχος μεγάλων εταιριών της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων στο πλαίσιο των οποίων είχε την ευθύνη ενός ευρέος και ιδιαίτερα απαιτητικού χαρτοφυλακίου.

Όπως αναφέρει η ίδια, με την υποψηφιότητά της φιλοδοξεί να συμβάλλει τόσο στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της πόλης μας όσο και την βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας του Δήμου Διονύσου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΤΙΔΗΣ

Ο Χρήστος Ποτίδης είναι Υποστράτηγος Ε.Α, φαρμακοποιός και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς από το 2014.

Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Δροσιάς και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Διονύσου.

Παράλληλα με την επαγγελματική και αυτοδιοικητική διαδρομή του, ο Χρήστος παρέχει την στήριξή του όπου και όποτε του ζητηθεί ως Επίτροπος του Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Δροσιάς, για περισσότερο από 20 χρόνια.

ΜΑΡΙΑ -ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ-ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ

Η Μαρία -Χριστίνα Ιατρίδου-Ραμαντάνη γεννήθηκε το 1999 και κατοικεί στη Ρέα Δροσιάς. Είναι απόφοιτη της Σχολής Μωραΐτη, σπούδασε Νομικά στην Αγγλία,ολοκλήρωσε με διάκριση τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου και εργάζεται σε δικηγορική εταιρεία στον Πειραιά.

Η απόφαση της Μαρίας-Χριστίνας να είναι υποψήφια για πρώτη φορά στον Δήμο Διονύσου μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού η επιθυμία της προσφέρει στον τόπο που αγαπά και διαμένει, αποτελεί κίνητρο συμμετοχής για περισσότερους νέους της ηλικίας της.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΥΛΛΑΣ

Ο Παναγιώτης Ψύλλας, είναι μηχανικός, κάτοικος Δροσιάς και ιδιαίτερα δραστήριος στον τομέα του Αθλητισμού. Για περισσότερα από δέκα χρόνια συμμετέχει, με την εθελοντική του δράση, σε δρώμενα και πρωτοβουλίες που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και δίνουν αξία στην πόλη μας.

Είμαστε δίπλα σας

Τηλ: 210 800 4480
Κιν: 697 165 6213
Email: [email protected]