Δ.Ε. Διονύσου

Υποψήφιοι Δ.Ε. Διονύσου

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ

Η Εμμανουέλα Βεϊνόγλου, γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα και είναι κάτοικος Δροσιάς.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της σε ιδιωτική γυμναστική ακαδημία.

Σήμερα, η Εμμανουέλα παρέχει σεμινάρια γυμναστικής ενώ επί σειρά ετών διδάσκει στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρυονερίου. Την ίδια στιγμή, είναι ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου στα Βόρεια Προάστια και σειράς ρούχων αθλητικού ενδιαφέροντος. Όπως αναφέρει η ίδια, ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας «με όρεξη και θέληση για την ανάπτυξη και εξέλιξη του αθλητικού τομέα στον δήμο μας».

ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΣΗΣ

Ο Τάσος Μπάσης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Διόνυσο όπου διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι έγγαμος, πατέρας τριών παιδιών και παππούς τεσσάρων εγγονών. Για 27 χρόνια εργάστηκε στην ΕΡΤ και σήμερα είναι συνταξιούχος.

Με τα κοινά της πόλης μας, έχει ασχοληθεί για πολλά χρόνια, τόσο ως τοπικός όσο και ως δημοτικός σύμβουλος ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος της Κοινότητας Διονύσου.

Παράλληλα με την αυτοδιοικητική διαδρομή του, ο Τάσος έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα ως μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια Γονέων και Κηδεμόνων, του ΑΟ Διονύσου και του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ).

ΓΙΑΝΝΗΣ-ΡΩΜΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ

Ο Γιάννης-Ρωμανός Χριστοφορίδης, είναι 25 ετών, απόφοιτος του Αρσακείου και της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Reading.

Σήμερα, είναι ασκούμενος δικηγόρος και συμμετέχει για πρώτη φορά στα κοινά, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Διονύσου.

Η ενεργός παρουσία και η συμμετοχή των νέων συμπολιτών μας στη λήψη των αποφάσεων, είναι για εμάς βασική προτεραιότητα.

ΆΝΝΑ ΜΑΚΡΙΔΗ

Η Άννα Μακρίδη, είναι κάτοχος πτυχίου Κοινωνιολογίας με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.. Είναι κάτοικος του Δήμου μας από το 2000, έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών, μιας κόρης και δύο αγοριών.

Η Άννα είναι ιδιαίτερα φιλόζωη με ενδιαφέρον για την λογοτεχνία ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα εσωτερικής διακόσμησης, χορού και σκοποβολής.

Έχοντας αφοσιωθεί στην οικογένειά της, πιστεύει ότι η έμφαση στην οικογενειακή συνοχή, την κοινωνική αλληλεγγύη και την διαμόρφωση συνθηκών ανάπτυξης στην τοπική οικονομία, μπορεί να «επιστρέψει» πολλαπλά οφέλη σε κάθε πολίτη.

Όπως αναφέρει η ίδια, συμμετέχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές «με στόχο την στήριξη των παιδιών και των εφήβων της πόλης μας καθώς και την ανάπτυξη προγραμμάτων φιλοζωίας από μέρους του Δήμου».

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

Ο Αδαμάντιος Τσαρουχάς, γεννήθηκε το 1997,σπουδάζει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογία υπολογιστών στο πανεπιστήμιο Πατρών και ταυτόχρονα εργάζεται στην εστίαση σαν υπεύθυνος επιχείρησης.

Αγαπά την μουσική τον αθλητισμό και τα ζώα ενώ μιλά Αγγλικά και Γερμανικά.

Όπως λέει και ο ίδιος, ο λόγος που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά είναι γιατί πρέπει επιτέλους να ακουστεί δυνατά και η φωνή της δικιάς του γενιάς.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΕΛΑΣ

Ο Κώστας Σπέλας, είναι παντρεμένος με τη Ρούλα Πανταζίδη και έχουν δύο γιούς, το Θάνο και τον Κωστή.

Ο Κώστας έχει πτυχίο οπτικού–οπτομέτρη, εκτελωνιστού,Business Administrator, Financing, Δημοσιογραφία (Σχολή ΑΝΤ1), ενώ μιλά Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά και διατηρεί κατάστημα οπτικών στην Αθήνα καθώς και εκτελωνιστικό γραφείο.

Είναι μέλος του ΕΒΕΑ από το 1983,μέλος του ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου εισαγωγέων οπτικών ειδών, μέλος IFCBA ( Παγκόσμια Ομοσπονδία εκτελωνιστών), τέως Γενικός Γραμματέας (και επίτιμος Γενικός Γραμματέας) του Συλλόγου Γονέων Κολλεγίου Ψυχικού του HAEF Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Ιδρυτικό μέλος).

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

Ο Νίκος Κουκουράκης, είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ιδρυτής τεχνικής εταιρείας με 30ετή επαγγελματική πορεία.

Ιδιαίτεροι σταθμοί στη διαδρομή του υπήρξαν το 1 ο Βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό «GREEN GOOD DESIGN» του Chicago Athenaeum καθώς και η συνεργασία του με τον Sandiago Calatrava στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, το 2004.

Με τη συμμετοχή του στον συνδυασμό μας, ο Νίκος μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση των υποδομών, με έμφαση στη βιωσιμότητα και την αειφορία, στο σύνολο της πόλης μας.

ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΥΚΑ

Γεννημένη το 1980, η Άννα- Μαρία Παντελούκα κατοικεί τα τελευταία 23 χρόνια στον Διόνυσο και είναι μητέρα μιας κόρης.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Staffordshire University της Αγγλίας. Σήμερα, εργάζεται ως Οικονομικός Σύμβουλος στο οικονομικό τμήμα ΝΠΔΔ και ως ελεύθερος επαγγελματίας με την ειδικότητα του Ειδικού Ποδολόγου.

Με αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπο, η Άννα Μαρία έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε γηροκομεία και σε κέντρα ψυχικής υγείας. Έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δραστηριότητα ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας, διατελώντας Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Διονύσου και Τομεάρχης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής. Κίνητρα για την υποψηφιότητά της αποτελούν η καθημερινή επαφή της με τους πολίτες και η διάθεσή της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Είμαστε δίπλα σας

Τηλ: 210 800 4480
Κιν: 697 165 6213
Email: [email protected]