Δ.Ε. Άνοιξης

Υποψήφιοι Δ.Ε. Άνοιξης

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΑΧΙΛΗ

Η Βασιλική Τραχίλη, γεννήθηκε το 1961 στην Λαμία Φθιώτιδας, είναι μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί στον Δήμο Διονύσου τα τελευταία 16 χρόνια.

Είναι τεχνικός δομικών έργων, ζωγράφος και εικαστικός καθώς έχει σπουδάσει στον Όμιλο AKTO Art&Design.

Η Βασιλική, εργάστηκε ως σχεδιάστρια αρχιτεκτονικού σχεδίου σε τεχνική εταιρεία του Ομίλου Βαρδινογιάννη από τον οποίο συνταξιοδοτήθηκε το 2019 ως ιδιαιτέρα γραμματέας.

Έργα της έχουν παρουσιαστεί σε ομαδικές εκθέσεις ιδιωτικών γκαλερί και σε εκθέσεις του Δήμου Διονύσου.

Είναι μέλος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας Αγίου Στεφάνου.

Όπως δηλώνει, η υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές προέκυψε από το πάθος της για τον τόπο που ζει και την φιλοδοξία της να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών της.

ΑΡΕΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ

Η Αρετή Παρασκευοπούλου-Τζαγκαράκη είναι έγγαμη με τον Αντιστράτηγο ε.α. Γεώργιο Τζαγκαράκη και μητέρα δύο παιδιών.

Η Αρετή, συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με τη φιλοδοξία να αφιερωθεί στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του τόπου μας με πρωτοβουλίες για μια σειρά ζητημάτων της καθημερινότητας όπως το πράσινο, η άθληση και η αντιμετώπιση έκτακτων φαινομένων.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Ο Παναγιώτης Κόκκαλης, γέννημα-θρέμα Ανοιξιώτης, είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή του Δήμου Διονύσου.

Ο Παναγιώτης είναι απόφοιτος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων της ΣΕΛΕΤΕ και όπως λέει, συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τη φιλοδοξία να συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων προς όφελος των δημοτών και του τόπου μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ

Ο Δημήτρης Καλύβας, είναι 25 ετών, απόφοιτος του ΕΠΑΛ Κρυονερίου με ειδικότητα Τεχνικού Μηχανικού Θερμικών Εγκαταστάσεων και εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία τροφίμων.

Ως εθελοντής πυροσβέστης, ο Δημήτρης δραστηριοποιείται ενεργά στον 9 ο Πυροσβεστικό Σταθμό, έχοντας παρακολουθήσει πρόγραμμα σχετικό με τη διαχείριση κινδύνων και την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, οι δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια, τον ώθησαν στο να κινητοποιηθεί εθελοντικά, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο κοινό καλό και την ασφάλεια του Δήμου μας.

Είμαστε δίπλα σας

Τηλ: 210 800 4480
Κιν: 697 165 6213
Email: [email protected]