Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου

Υποψήφιοι Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΛΙΑ

Η Δέσποινα Τόλια γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα, μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο και αποφοίτησε από το Λύκειο Διονύσου. Διαμένει στην Άνοιξη και εργάζεται σε Μονάδα της Πρωτοβάθμιας Υγείας ικανοποιώντας την επιθυμία της να προσφέρει ενεργά στο κοινωνικό σύνολο.

Όπως λέει η ίδια, με την υποψηφιότητά της φιλοδοξεί να συμβάλει στην «περαιτέρω βελτίωση του κοινωνικού προσώπου και των υπηρεσιών πρόνοιας του Δήμου Διονύσου».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑ

Η Παναγιώτα Περιβολά, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978, σπούδασε σε Δημόσιο ΙΕΚ, βρεφονηπιοκόμος και ειδική αγωγή και σήμερα εργάζεται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Διονύσου.Με αγάπη και διάθεση για συνεργασία με τους γονείς, βοηθά τα παιδιά μας ώστε εκείνα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Η Παναγιώτα είναι μητέρα τριών παιδιών και συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές «επιστρατεύοντας» τις γνώσεις, την εμπειρία και την ευαισθησία στην εκπαίδευση και την οργάνωση των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

Όπως λέει η ίδια, πρόθεσή της είναι «να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, οι προσπάθειες των παιδιών και των γονέων σε κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης, σε έναν τομέα που γνωρίζει και ζει καθημερινά».

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΜΑΡΙΑ (ΔΗΜΑΙΡΑ) ΘΑΝΟΥ

Η Δήμητρα-Μαρία (Δημάιρα) Θάνου, είναι 21 ετών, απόφοιτη του ΓΕΛ Άνοιξης και τριτοετής φοιτήτρια Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Στο πλαίσιο των σπουδών της, συμμετέχει ενεργά σε δράσεις εικονικών δικών και προσομοίωσης διεθνών οργανισμών ενώ είναι μέλος του εργαστηρίου Διεθνούς Δικαίου «Κρατερός Ιωάννου».

Είναι κάτοχος πτυχίου Ανωτέρας στο Πιάνο ενώ στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνεται ο αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα, ο στίβος.

Όπως λέει η ίδια, συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με την επιθυμία να συμβάλλει στη διαμόρφωση πολιτικών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής κάθε δημότη και ιδιαίτερα των νέων συμπολιτών μας.

ΣΤΕΛΛΑ ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Στέλλα Χαβιαροπούλου, είναι έγγαμη, μητέρα δύο παιδιών και καταγράφει μια αξιοσημείωτη διαδρομή στον ιδιωτικό τομέα, ως υπεύθυνη πωλήσεων μεγάλων εταιριών, με εμπειρία στη διαχείριση πελατολογίου, τον συντονισμό και την λήψη αποφάσεων.

Η θέλησή της για διαρκή μάθηση και εξέλιξη, την ώθησε να παρακολουθήσει εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης στο marketing και το management με έμφαση στην συναισθηματική νοημοσύνη και την ηγεσία.

Όπως αναφέρει η ίδια, συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία φιλοδοξώντας να συμβάλλει στην οργάνωση και την λειτουργία του Δήμου Διονύσου, προσανατολισμένη σε μια πολιτική με αποτελέσματα, προς όφελος των δημοτών και του τόπου.

ΚΛΕΙΩ ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΑ

Η Κλειώ Μπαμπανίκα, ζει στον Άγιο Στέφανο, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Με την αποφοίτησή της από την Ανωτέρα Σχολή Εμπορικού Ναυτικού με το βαθμό του Πλοιάρχου Γ, πραγματοποίησε θαλάσσια υπηρεσία σε δεξαμενόπλοια και φορτηγά. Γρήγορα όμως την κέρδισε ο χορός, με αποτέλεσμα σήμερα να παραδίδει σε συνδημότες μας, με μεγάλη επιτυχία, μαθήματα Zumba.

Η Κλειώ συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό μας για την Κοινότητα του Αγίου Στεφάνου με σκοπό να αξιοποιήσει την εμπειρία που της έχει «χαρίσει» η συνύπαρξή της με πολλά και διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας άτομα, κάνοντας το μήνυμά της, πράξη: «αφήνουμε το πληκτρολόγιο και περνάμε στην δράση!».

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ

Ο Παντελής Κυπραίος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο, είναι έγγαμος με τη Μαρία Μανθοπούλου και πατέρας μιας κόρης, φοιτήτριας Οικονομικών του ΕΚΠΑ. Είναι απόφοιτος του Λυκείου Ν. Ερυθραίας και τελειόφοιτος της Σχολής Δοξιάδη.

Για πολλά χρόνια διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση στο κέντρο του Αγίου Στεφάνου και σήμερα δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης. Παρά τις οικογενειακές και επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Παντελής καταγράφει έντονη κοινωνική δράση, έχοντας διατελέσει μέλος της επιτροπής του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας.

Συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό μας με μοναδικό κίνητρο, όπως αναφέρει, «την καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες του και την επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο».

ΆΓΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άγης Παπαγεωργίου, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Άγιο Στέφανο με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους. Είναι απόφοιτος τεχνικός ηλεκτρονικών μέσων της Σχολής «ΚΛΙΜΕΝΣ» και διατηρεί επιχείρηση παρέχοντας υπηρεσίες ηχητικών εγκαταστάσεων και DJ εκδηλώσεων.

Παράλληλα με την επαγγελματική δραστηριότητά του, ο Άγης έχει αναπτύξει έντονη παρουσία στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας, ως μέλος, στο παρελθόν, του Α.Ο.Α.Σ Βόλεϊ Αγίου Στεφάνου και ως υπεύθυνος, σήμερα, του πολιτιστικού κέντρου Αγίου Στεφάνου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

Ο Γιάννης Παναγής, είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Μετά από μια πολύχρονη επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος λογιστηρίου μεγάλων επιχειρήσεων και ομίλων εταιρειών, σήμερα εργάζεται ως Λογιστής Α’ Τάξης.

Με την υποψηφιότητά του συμβάλλει στον στόχο μας να δώσουμε αξία στον τόπο μας, με ιδέες και προτάσεις που βελτιώνουν τη λειτουργία και την οργάνωση του Δήμου, συνολικά.

Είμαστε δίπλα σας

Τηλ: 210 800 4480
Κιν: 697 165 6213
Email: [email protected]